9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44. • Tel./Fax: +36 96 674 042
info@orchideahotel.hu

Wellness világ

Az Orchidea Hotel**** termálvizes élménymedencével várja a kikapcsolódni vágyó szállóvendégeket. A  termálvíz a mozgásszervi, reumatikus és gyulladásos panaszok enyhítésére kiválóan alkalmas. A 2200 méterről feltörő 65 °C-os alkálihidrogén-karbonát és jodidion tartalmú termálvíz táplálja a medencét. A medencében kialakított álló, oldal, nyak masszázs, pezsgőfürdő szolgálják a vendégek regenerálódását, pihenését és felüdülését. A víz felszínére kialakított sakktábla segítségével állandó lehetőség van a termálmedencében való sakkozásra. Fürdőzőink számára a wellness rész mellett található bár teszi még kellemesebbé a fürdőzést, ahol hűsítő koktélkülönlegességekkel és turmix specialitásokkal frissítjük fel vendégeinket. A wellness részleg hosszú nyitva tartása (7-23 óra között) közkedvelt szállóvendégeink számára. Nyáron 35-36 °C-os termálvíz biztosít kellemes ellazulást, télen pedig a 37°C körüli hőmérséklet teszi lehetővé a forró víz élvezetét. Wellness részlegünket csak szállóvendégeink használhatják. A termálvíz a felüdülésen túl gyógyhatással is bír.

 

Fitnessz-terem és pihenő szoba

A medencetér feletti emeleten lett kialakítva a szálloda fitnesz és relax terme, amelyből kitűnő kilátás nyílik termálmedencére , valamint a szálloda belső udvarára. A teremben lehetőség nyílik kardió és izomerősítő gépek használatára, valamint más mozgás programokra, mint jóga, pilates és harmónia torna. A pihenő részen kellemes pihentető zenére nyugágyakban pihenhetnek vendégeink.

Szolárium

A szálloda egy 52 csövet, 160 Wattos szolárium gépet üzemeltet, mely a kozmetikában található. A szolárium 5 arcbarnítóval van felszerelve, klimatizált, illataromával és hűsítő permettel. Ár: 200.-/ percKépek
Wellness világ
Wellness világ
Wellness világ
Orchidea Hotel**** Lipót
9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44.
Tel./Fax: +36 96 674 042
GPS: 47.860815, 17.463065
info@orchideahotel.hu
www.orchideahotel.hu
Copyright (c) Orchidea Hotel - wellness és családbarát hotel, Szigetköz szívében Lipóton. Minden jog fenntartva.