9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44. • Tel./Fax: +36 96 674 042
info@orchideahotel.hu

Kávézó

Az étteremhez tartozó Orchidea kávézó és drinkbárban többféle izgalmas hideg és meleg ital:Julius Meinl 1862 prémium kávék, szálas és filteres tea és gyógytea, hűsítő koktél, frissen préselt gyümölcslevekkel, frissítő és alkoholos ital különlegességgel várjuk reggeltől késő estéig vendégeinket. A finom fagylalt és desszertköltemények mellett a tradicionális, kézzel készítet gyulai bon-bon édességeket, ajánlunk az ínyenceknek. A drinkbár részen elhelyezett biliárdasztal kellemes kikapcsolódási lehetőség.Orchidea Csokoládé
A bonbont a mai napig körüllengi az egyediség, a különlegesség varázsa, készítésében ma is nagy szerepet játszik az alkotó fantázia és a kreativitás. A legjobb bonbonok - akárcsak a minőségi borok - a tökélyre fejlesztett kézművesség eredményei, ízük semmi mással nem téveszthető össze.
Karakteres módon izgatják érzékszerveinket, csábító már a látványuk és az illatuk is, a kellemes zörej pedig, ahogy a fogak közt elroppan a csokoládéréteg, a bebocsátást jelenti az ízek paradicsomába.


A paletta a klasszikus és a modern francia, belga, olasz iskola remekeiből áll, valamint különös tekintettel vagyunk a békebeli magyar receptek használatára is.
Legfontosabb nyersanyagaink a kitűnő minőségű belga csokoládé mellett, a finom -és nem mellékesen magyar gyártmányú- marcipánok, a valódi nugátok, a ropogós grillázsok, és a nagy gonddal válogatott likőrök, párlatok, melyek a magas szakmai felkészültséggel és a szükséges alázattal kombinálva alkotják a Kézműves CADEAU bonbont.

Képek
Kávézó
Kávézó
Kávézó
Orchidea Hotel**** Lipót
9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44.
Tel./Fax: +36 96 674 042
GPS: 47.860815, 17.463065
info@orchideahotel.hu
www.orchideahotel.hu
Copyright (c) Orchidea Hotel - wellness és családbarát hotel, Szigetköz szívében Lipóton. Minden jog fenntartva.