9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44. • Tel./Fax: +36 96 674 042
info@orchideahotel.hu

Lipót Football Centrum

Fantasztikus környezet:

MERT a Lipót Football Centrum a varázslatos Szigetköz szívében található, csendes, nyugodt természeti környezetben. Nálunk a csapatok felkészülését, a szakmai munkát nem zavarja semmi, hiszen ez a helyszín az edzésekre és pihenésre egyaránt tökéletes.

Remek pályák:

MERT a Lipót Football Centrumban 5db füves és 1 db műfüves pályával várjuk Önöket, amelyek minősége a legjobbak közé tartozik Magyarországon. A center és a műfüves pálya villanyvilágítása és a köztük lévő 500 fő befogadására alkalmas fedett lelátó  minden igényt kielégít akár nemzetközi mérkőzések szervezése esetén is.  Ebben az edzőcentrumban rendelkezésre áll minden eszköz az edzések, mérkőzések lebonyolításához.  A pályák száma, a modern beépített öntöző rendszerrel és a megfelelő gépekkel  állandósítani tudja a folyamatosan kiváló minőséget. Az edzőközpont személyzete  a helyismeretével, a felkészülési mérkőzések szervezéséhez szükséges kapcsolati rendszerével  biztosítani tudja a csapatok programjának sikeres lebonyolítását.

Kényelmes Hotel:

MERT a pályáktól mindössze 400 méterre lévő  négycsillagos Orchidea  Wellness Szálloda szolgáltatásai minden igényt kielégítenek a labdarúgó csapatok felkészülésében.  A játékosok elhelyezése kényelmes kétágyas szobákban történik, amelyekben TV és korlátlan Internet hozzáférés biztosított. A rendkívül hangulatos wellness részleget, a pihenést maximálisan elősegítő külső és belső termál medencével, infra és finn szaunákkal és egy jól felszerelt kondicionáló és masszázs teremmel akár egész nap biztosítani tudjuk. A szálloda konyhája pedig a bőséges svédasztalos étkezésekkel, a hangulatos kertben grillezési lehetőséggel, valamint kérés szerint akár speciális ételek elkészítésével is  várja a sportolókat.

 

Képek
Lipót Football Centrum
Lipót Football Centrum
Lipót Football Centrum
Orchidea Hotel**** Lipót
9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44.
Tel./Fax: +36 96 674 042
GPS: 47.860815, 17.463065
info@orchideahotel.hu
www.orchideahotel.hu
Copyright (c) Orchidea Hotel - wellness és családbarát hotel, Szigetköz szívében Lipóton. Minden jog fenntartva.