9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44. • Tel./Fax: +36 96 674 042
info@orchideahotel.hu

Biokertünk

A saját nevelésű zöldségekből és fűszernövényekből készített házi finomságoknál nincs jobb a világon. A késlekedő napsütésre várva, elérkezettnek láttuk az időt, hogy kedvcsináló gyanánt szóljunk néhány szót a szállodánk kertjébe ültetett,

mennyei ízű és illatú fűszerrengetegről és finomabbnál finomabb zöldségekről, salátákról, bogyós gyümölcsökről. Aki eddig is lelkesen gondozta saját kertjét, tudja, miről beszélünk.

 

Aki még nem próbálta talán épp nálunk kap kedvet hozzá, de annyi bizonyos, hogy éttermünkben nap, mint nap megkóstolhatja a belőlük készült egészséges finomságokat. A friss rozmaring, tárkony, zsálya, menta, petrezselyem vagy kakukkfű már messziről csalogat bennünket, hogy részesei lehessünk a kiskerti aromaterápiának. Készíthetünk belőlük egy finom teát, de ízesíthetik is ételeinket. Kertészünk sem rest bemutatni büszkeségeit, amelyek késő őszig ellátják konyhánkat biozöldségekkel. Nem tétlenkedik sokat, indul is mindjárt borsót és répát szedni, hogy estére zsenge borsóleves készülhessen belőle… Holnap várja Önt is egy kellemes sétára a palánták között!

 

Images
Biokertünk
Biokertünk
Biokertünk
Orchidea Hotel**** Lipót
9233 Lipót, Rákóczi u. 42-44.
Tel./Fax: +36 96 674 042
GPS: 47.860815, 17.463065
info@orchideahotel.hu
www.orchideahotel.hu
Copyright (c) Orchidea Hotel - wellness és családbarát hotel, Szigetköz szívében Lipóton. Minden jog fenntartva.